Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2010 15:18 - Цветан Цветанов разпъна голям чадър над Лечков и Танева
Автор: dodoiv Категория: Новини   
Прочетен: 1366 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 22.07.2010 15:42


Ето какво каза вицепремиерът и силов министър
image 
при откриването на нов офис на ГЕРБ в Сливен: "Критиките към Деси Танева бяха съвсем неоснователни. Тя е един изключително авторитетен и почтен човек и аз смятам, че политици, които се изказват по неин адрес, то това е провокирано може би от някакви други лични интереси.
image

В Сливен не бива да пропускаме и това, което има като проблем в един проект, който е много важен за града, който е основополагащ за инфраструктурата на града. Смятам, че това, което се зароди като един междуличностен конфликт между така нареченият Радото и Данчо Лечков, смятам, че вече сме в процес на отшумяване на тази негативна енергия, която беше излята от един човек, който влезе с листата на ПП ГЕРБ  и започна естествено да се води само от личните си, конюнктурни интереси.

Изнеданан съм от политическите адвокати, които има около така нарачения Радото. И тук съм много изненадан от активната позиция и роля на Иван Костов като защитник на Радото и позицията, която изразява през последните месеци. Знам, че съдейства за развеждането на Радото из София на определени места, за да могат да се говорят определени неща, които според мен са несъстоятелни.

Но все пак в България трябва да разчитаме всяка една институция да си свърши своите работи. Политически не сме се изказвали, и аз като министър на вътрешните работи не съм се изказвал за случаите, които в момента се разследват и които се проверяват за кмета Йордан Лечков. Данчо Лечков го уважавам изключително много. Той е направил много за страната с авторитета си, с емблемата на футбола, която е оставил в световен мащаб. Мога да кажа, че изказванията, както от мен, така и от премиера в каквато и да било посока, ние показваме изключителна толерантност, обективност. По никакъв начин изказванията не трябва да бъдат тълкувани като намеса в българската съдебна система. Искам да уверя гражданите на Сливен, че правителството много внимателно наблюдава целия този процес и ще направим всичко възможно да помогнем да се реализират инфраструктурните проекти, които в момента оставят една неприятна следа и хората са много притеснени.

Да се надяваме, че процедурите в съда ще бъдат с бръзи решения в една или друга посока, за да може да се очертае план за решаване на тези проблеми".
Е, донякъде и вече можем да си обясним прекратяването на досъдебното производство за инцидента на лечков с пътна полиция на алея "Яворов" в София.



Тагове:   Танева,   Лечков,   Над,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - Поп Груйо
22.07.2010 15:24
Абе Цецко що така тихомълком бре, чедо? Що не се обади да ударим по една шльокавица. Е па и чадърчето ми се е счупило. Трябва ми нов.
цитирай
2. анонимен - Ахмака
23.07.2010 07:46
"Тя е един изключително авторитетен и почтен човек" демек Десислава Танева. Ей на тва му се вика две в едно - две абсолютни лъжи в едно изречение ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1697289
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930