Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2016 18:57 - Ексклузивно: БОРИСОВ СИ ОТИВА! Паника тресе потъващия кораб ГЕРБ!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 2063 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 20.07.2016 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Социологическо проучване на изключително авторитетната международна агенция „TNS opinion“, което бе направено преди седмица и цитирано от някои български медии, изправи на нокти Бойко Борисов и цялата му кохорта.

TNS opinion е с един от най-високите рейтинги в ЕС и прави изследвания по поръчка на Европейския парламент, ЕК и Световната банка. За пръв път тя извършва допитване в България и резултатите са изненадващи.

Първият извод от изследването и цифрите на агенцията е, че българският народ не иска да бъде повече под управлението и по-скоро под диктатурата на ГЕРБ. Над 48 процента от хората са заявили, че искат тотална промяна на политическото статукво и тази промяна я виждат в лицето на нова политическа формация.

Данните от следващия въпрос на агенцията пък буквално разбъркват политическото блато у нас. Ако формация на недоволните от сегашното управление бъде оглавена от Слави Трифонов, то той получава почти половината от гласовете на всички избиратели в България.

Шоуменът няма партия, но има възможността да подкрепи някоя и това ще бъде изненадата на президентските избори.

image

ГЕРБ има подкрепа едва на 25 процента от българите и то само на тези, които ще гласуват. Иначе съотнесено към общия брой избиратели, процентите се намаляват двойно. За ГЕРБ към момента биха гласували едва 12 % от българските граждани, имащи право на глас.

Почти всеки втори българин няма да отиде до урните заради факта, че президентът Росен Плевнелиев спря референдума на Слави.

Ако този референдум бъде поставен на гласуване, до урните ще отидат над 78 процента от избирателите и 64 процента от тях ще гласуват за намаляване броя на депутатите от 240 на 120, за спиране на партийните субсидии и за мажоритарни избори и пряк избор на полицейските шефове по места, категорични са от социологическата агенция.

На съкрушителното за ГЕРБ авторитетно социологическо изследване Борисов реагира в типичния си дебелашки стил: „Мен все ме свалят разни социолози, обаче им излизат криви сметките и все управлявам!“

Нищо подобно, Борисов. Не сметките на социолозите са криви, а изборната ни система и машинациите в нея са такива, че хората ти от ГЕРБ и магаре могат съумяха да издигнат за президент.

Доказаха го последните избори за местна власт, където ГЕРБ спечели почти навсякъде в големите градове, а на места – с тодорживсковки проценти.

Сега управляващите са се скрили в миша дупка и само Лилито Павлова плаши хората с винетките, а Борисов се прави на „добрия чичко премиер“, който обещава светло бъдеще и по три пъти на ден се хвали какво е направил лично той за България.

Какво всъщност направи Борисов с България?!? Ето отговора:

Мутренизиране на държавата, олигархични кръгове, много богати и много бедни, безработица, отчаяние и тълпи насочени към Терминал-2 на летище София – без билети за връщане!

По поведението на Борисов си личи, че се страхува, но ако се скрие и той, държавата ще остане на автопилот и на ГЕРБ ще им се наложи да си признаят, че изследването е самата истина, призната от самия Вожд.

Затова той се мъчи макар и сам да остане в героична поза на мачтата на потъващия кораб, но вместо да излезе герой, хората го освиркват във форумите, приканват го да си ходи и го наричат с имената на няколко зеленчука.

Борисов има само един полезен ход и той е да се кандидатира за президент. А Цецко да му фалшифицира резултатите.

Другият е да се оттегли с достойнство от политическата сцена.

Само че „ГЕРБ“ и „достойнство“ в никакъв случай не са синоними!

Skandalno.net




Гласувай:
11



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Нещо си се объркал, пишляк!
21.07.2016 15:34
Герб има само 11 % подкрепа, а за Слави Трифонов ще гласуват 98 % от българите.
цитирай
2. dimat - Както се казва,
21.07.2016 16:31
"и какво от това,че ГЕРБ щял да си "отиде"?!

Я да си припомним,какво стана от 26 години насам,когато разни партии и управляващи идваха и си отиваха?

Нещо да и стана на Системата,в която ни натикаха,по-точно,се самонатикахме,при това,толкова възторжено?!

Какво толкова по-различно ще стане,ако ГЕРБ бъдат заменени от други бандити?Имало ли е други на власт,освен бандити и грабители?!

Имало ли е друг управляващ от 26 години насам,освен Системата?!

Колко е прост и наивен "този народ",който още не е разбрал това и чака с нетърпение следващите "избори",за да му изберат пак същото,е в може би,по-различна опаковка.

Защото ще му ги избира пак Системата.

А никой не желае да помисли,за нещо малко по-различно от Нея.

Преди няколко години,обзет от някакъв наивитет и повлиян от това,че има немалко хора,негодуващи срещу всички партии,реших да изложа едно свое виждане ЗА БЕЗПАРТИЙНО(ПРЯКО) УПРАВЛЕНИЕ,С ПРИЗИВ,ДА СЕ ВКЛЮЧАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА С ВИЖДАНИЯ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ТАЗИ ПОСОКА,ЗА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЕДНО ОБЩОПРИЕТО МНЕНИЕ,С КОЕТО ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО МУ!

Да кажа ли колко хора се включиха в такова обсъждане?!

НИТО ЕДИН!!!!!

Така разбрах,че този овчи "народ",който така реве от всички партии,много си харесва Системата и е сляп и глух,за нещо различно.

Това е жестоката реалност.

Така и сега,за кой ли път,пак чака отнякъде Системата да му предложи някаква "нова" партия",за да я "захапе" в благоговение,до следващото предложение на Системата.

И Тя ще му я "спусне"!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20280886
Постинги: 18677
Коментари: 10030
Гласове: 71339
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930