Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2011 12:47 - Кой помага на рушителите на еднонационалната държава
Автор: dodoiv Категория: Политика   
Прочетен: 1347 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВМРО-НИЕ – Сливен категорично се противопоставя на всякакви форми на агресивен популизъм и радикализиране на обществото на религиозна основа.

Ясно е, че Волен
image
се опитва да вдигне затъмнения си заради подкрепата на управлението имидж, а още повече от ясно е, че отново лъсва истината за скачените съдове с ДПС. Сега и Касим Взел не може да им смъкне резултата.

Що се отнася до високоговорителите на джамиите, то отричам това сравнително ново явление. Все едно да се усили технически камбанния звън на църквите. Нека имамите да не си спестяват пеенето на намаза. Това обаче е външната причина за протеста, който не е първи и не е патент на Атака. Истинските причини ги изтъкнах преди малко.

Що се отнася до вероизповеданията – едно е да подкрепяш православието и да се противопоставяш на ислямския фундаментализъм, друго е да атакуваш мюсюлмани. Нека не забравяме хилядите български патриоти – мюсюлмани. Има ги и в Чеч, и в Албания, да не говорим за милионите в бившия СССР, които Сталин изцапа с името татари. Стълбовете на национализма и патриотизма ( които за някои не са идентични ) не се изчерпат само с вярата. Налице е поредната секира върху еднонационалната ни държава.

Последните действия на Атака са нов удар върху националната идея и наливат вода в мелницата на всички рушителни за нея външни фактори и вътрешни течения.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. jivko1128 - jivko1128
22.05.2011 18:04
Най напред простия българин трябва да прогледа първо кой e Волен Сидеров, какъв е бил през 1989 г. какво е писал тагава като кореспондент, и какви интервюта е давал в радио Свободна Европа при покойната Румяна Узунова. И тогава може сам да прицени що за стока е болния за влат шизофреник Сидеров. Този който иска сега да подпали чергата на българина. Ако погледните ще разбирете че на магистрала Тракия той беше главното пристъпно лице ,а не Чернев и това се доказа но прокуратурата което е главното прекриващо лице за случая. Да ви припомна полета в самолета над Германия пак е той, но власта го потули защо на Бойко щяха да му се разклатят краката. В Батак направи следващото шоу, а пред джамията го довърши. Това е болен човек за власт и е шизофреник, единствено болеста му се лекува когато има катърен прокурор. За това прокурора Велчев да му отнеме имонитета и да го даде на кадърни съдии да му изликуват мечтите за власт в затвора. Сега е крайно време прокурора да си влезе в роляна като независима влас и да бъде изправен пред съда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1693120
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031