Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2011 11:44 - Вестник Атака с лъжа нагнетява напрежението
Автор: dodoiv Категория: Политика   
Прочетен: 9956 Коментари: 11 Гласове:
3

Последна промяна: 25.05.2011 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо лъже вестник Атака? Ето какво пише в публикация от днес:
На 24 май раздават турското знаме на ученици в Сливен image

"Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май бе поруган с турски знамена, маанета и кючеци в Сливен! В едно от елитните училища в града - 5-о СОУ "Пейо Яворов", са раздавали турски знамена на всички присъстващи деца, алармира вчера регионалният координатор на АТАКА Димитър Димов. Това е станало в присъствието на директора на училището г-н Димитров, категоричен бе националистът. По думите му веднага след изпълнението на "Върви народе възродени" от уредбата са завили турски маанета и кючеци. "По-големите ученици са започнали да късат раздадените турски знаменцата, а родителите са крайно разочаровани и възмутени от случилото се. Някои от тях споделиха, че едва сега разбират докъде стига наглостта и каква е амбицията на южната ни съседка", обясни Димов. Той ще проследи скандала, за да разбере чия е инициативата за поругаването на светлия празник, за да може държавните институции най-сетне да се задвижат и потърсят отговорност от провокатора.":
http://www.vestnikataka.bg/show_news.php?id=210746&cat=3


Не е за първи и последен път да се лъже, но първо не знаем координатор с такова име в Сливен. Второ – на 24 май във всяко училище по традиция гостува чуждестранна група от международния детски танцов фестивал и после всички заедно шестват на ларгото и там също е пълно с чужди знамена. Друг е въпросът за стойността на фестивала и ефекта от него.
Ако бяхме болни, колкото е Волен, щяхме да нададем вой защо се вее звездата на Вергина върху знамето на братята от Р Македония. Публикация, в която почти няма и дума истина, освен мястото на събитието и неслучайно подбран кадър. Жалко за мнозината подвели се българи, но това показва, че всичко което написахме за опита за замазване на потъмнелия имидж да крепителите на поредното некадърно българско управление е вярно. Жалко за всички, които биват отклонени от истинските проблеми.

Ето тук  http://www.sliven-news.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4423:chestit-praznik-sliven&catid=1:sliven-news&Itemid=3
има публикация с други снимки от международното присъствие на 24 май в Сливен, което надявам се атакистите не смятат за робство.




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. supernine - Бих искал да копирам поста ти. Ом...
25.05.2011 13:03
Бих искал да копирам поста ти.Омръзна ми от откровените лъжи на координатори.
цитирай
2. svetev - свет
25.05.2011 14:46
Не разбрах къде е лъжата? На най-светлия български и славянски празник се раздават чужди знамена на децата. Не ми пука има или няма координатор с подобно име, но да размахваш турски флагове на 24 май в чест на "чуждестранна група" си е позор отвсякъде, както отбелязваш позорът е и за целия измислен фестивал! А че има възмутени родители и всякакви хора те уверявам.
Пък и в изказването ти ясно личат антипатиите към "поредното некадърно българско управление" и оттам политическите ти пристрастия.
цитирай
3. dodoiv - И твойте личат, така че жив и здрав, ...
25.05.2011 15:03
И твойте личат, така че жив и здрав, мнения всеки може да изказва свободно, но явно много хора са узрели за новия Гьобелс и ако искаш да знаеш този празник трудно би могъл да бъде наречен славянски в корените си. Логично иначе - та нали и досега някои наричат руската редакция на старобългарския език църковно-славянски
цитирай
4. анонимен - Имунитет
25.05.2011 15:20
За жалост, коментарите под публикацията за пореден път доказват, че ние, българите, нямаме имунинтет срещу манипулации и инсинуации. Както и способност да разграничаваме нещата едно от друго. Абе хора, едно е да има фестивал и да се раздават флагчета на различните участници, съвсем друго е да се строят джамии в Родопите и да се пускат високоговорители в центъра на столицата. Отделен е въпросът, че една партия и нейният "В"олен лидер се оптиват да паразитират върху последното нещо, останало на ограбения българин - едничкия гол патриотизъм...
цитирай
5. bserafimova - Вероятно е турчин с българско име
26.05.2011 02:25
и го е страх за етническия мир... Пълни задръстеняци и отдавна, ама много отдавна отродени боклуци ходят из Родопите.
цитирай
6. dodoiv - Заради такива като вас върху зна...
26.05.2011 08:17
Заради такива като вас върху знамето на втората българска държава на Балканите стои звездата на Вергина, а и на всичкото отгоре говорите с езика на Доган: "етнически мир", добре са ви промили мозъците, отдавна в България това не е трудно.
цитирай
7. therainss - хаха
26.05.2011 08:42
Всичко може да се извърти, според на който както му е удобно :D
цитирай
8. dodoiv - И много странно, кой си позволява да ...
26.05.2011 11:36
И много странно, кой си позволява да трие коментари, аз както виждате дори не съм задал функцията да ги одобрявам, пък някой се изживява като цензора Цимерман
цитирай
9. анонимен - Пълни лъжи и измами!
28.05.2011 00:33
Поредния лъжлив толераст - национален предател!

Имаме от една страна
С празнично шествие по Ларгото в Сливен започна отбелязването на най-българския празник 24 май
Където има хора В УНИФОРМИ И С ВСЯКАКВИ НАРОДНОСТИ, които съвсем нормално си присъстват с флаговете си. Повтарям УНИФОРМИ, ХОРА ЧАСТ ОТ ШЕСТВИЕТО!

http://www.sliven-news.com/images/stories/novini5/folk10.jpg

И имаме снимката от БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ, където НЯМА НИКАКВИ УНИФОРМИ, НЯМА НИКАКВИ ХОРА ОТ НЯКАКВО ШЕСТВИЕ, имаме най обикновени ученици с най-обикновени ежедневни дрехи, на които се раздават ТУРСКИ ЗНАМЕНА.

http://www.vestnikataka.bg/newsImages/image_210746.jpg

Знаем че продажните демагози и лъжци ще използвате всяка ситуация за да оправдаете всяко национално предателство, и всяка гавра с Българските традиции, само и само "Атака да не извлече дивидент" от тях...

Само че за всички е очевадно че става дума за 2 отделни събития, които обаче толерастите, измамниците, демагозите и манипулаторите като тебе ще се опитат да препокрият, само и само да излъжат обществото. Ама няма да стане.
цитирай
10. dodoiv - Ела се изправи пред мен, ако ти ст...
28.05.2011 13:46
Ела се изправи пред мен, ако ти стиска нищожество! Ти си заблуден предател - злобар. Няма никакви отделни събития, не заблуждавай ти хората с коментарите си. В дворовете на почти всяко училище имаше тържества с деца-гости на тези тържества от фестивала - е там са се случили от Турция. А ти носията униформа ли наричаш бре анонимец безпросветен. Обличай си кафявата униформа и не петни национализма.
цитирай
11. анонимен - До 9. анонимен
30.05.2011 09:06
По полека пич. Снимки лесно се манипулират и ако беше на фестивала нямаше да се запенваш толкоз. Ама на псевдо-патриотите от Атака им се плаща да търсят под вола теле.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1696166
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930