Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2013 14:53 - Циркът на кукловодите
Автор: dodoiv Категория: Политика   
Прочетен: 2565 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Циркът на кукловодите този път ме изумява със своята интензивност. Самосвалилия се Бойко се разхождаше като паун пред набързо насъбраните си защитници и всякакви животиняци в камиони. И накрая рече: „Доган ме поръча”. Хайде стига помпане на рейтинг на гърба на Доган! Преди това свали акциите на ЧЕЗ с изказването си за взимане на лиценза и намаляване на цената на тока, за да могат да интервенират ТИМ-аджии. Апропо, протестите бяха най-многохилядни в седалището на ТИМ – Варна. В ход е план за цепене на протестиращите, които имат и някои резонни някои искания. Други обаче, така са сметнати, че отварят пътя на диктатура. Президентска република в момента означава отваряне на пътя натам, при положение, че знаем кой се цели към следващия президентски мандат. Военни няма – няма хунта, може би и за лошо, но аз не искам мутренска президентска република!

Готвят и две партии – носителки за коалиция из средите на формалните организатори на протестите по царския образец. Казват щяла да се казва „Васил Левски”. На мен лично не ми стои. Стига сме разпъвали Левски!

Днес в Сливен заседават представители на организаторите от цялата страна. Заседават в хотел със съмнителна репутация, построен със съмнителни средства – конак на определена група от бивши атакаджии и гербери.
image

Да не забравяме и,че в града живее човек на висок пост, който бе създател на една от партиите, които дублираха царя, когато излезе на избори с обещанието за прословутите 800 дни с огромното съдействие на кукловодите. Единият от дублажите за малко не влезе в парламента.

Това обаче не означава, че протестите не трябва да продължават. Днес протестират и фирми, които Бойковите изпълнители на магистралата излъгаха, а един такъв собственик на фирма вече бе убит в Сливен от свои работници. Убиха го, защото не можал да изплати част от заплатите им, защото не му преведоха дължимите пари.

Протестите трябва да продължат, най-малкото, за да не си помислят кукловодите, че са всесилни. Ако искате, излезте на площада в неделя в 11 ч. като граждани. Аз имам ангажименти другаде, заради ситуацията, която ни насадиха.

Да живее опоскана България!!!

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1696754
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930