Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2011 19:43 - Маещият се шо ке прави без наденица Каракачанов, с нов прякор, бил Краси Кукувицата
Автор: dodoiv Категория: Новини   
Прочетен: 4130 Коментари: 5 Гласове:
0



image

PlovdivMedia - Маещият се шо ке прави без наденица Каракачанов, с нов прякор, бил Краси Кукувицата

Смятаният като прототип на култовата тв реклама за закахърения воевода, който се мае шо ке прави сега без наденица, Красимир Каракачанов, уредил се за почти пожизнен лидер на остатъците от ВМРО-БНД, вече имал ново прозвище. Към прякора му Байландото, получен след като спечели певческото шоу, чрез пращани с килограми за него есемеси, вече бил прекръстен на Краси Кукувицата. Това станало след като той започнал да снася „протестни яйца” в полога на ВМРО-НИЕ, инициатори на протестите срещу кожодерството, извършвано на българите, от монополиста ЕОН.
Динко ПЕТКОВ

Краси Кукувицата започна да прави ксерокопийни мероприятия, обявени за протестни, яхвайки като сърфист вълната на масовото недоволство от терора на от австрийското електроразпределително дружество. Подмамва пенсионерските и гражданските организации, че...воеводите ги призовават да се съберат срещу новите народни изедници, обърквайки ги, че това е нова акция на ВМРО-НИЕ с лидер Петко Атанасов. Уловилите се на примамката късно се усещат, че ги употребяват за кърпене имиджа на Каракачанов. Така, както съшиваше съдрания си авторитет на политик с дразнещо тв зрителите негово грачене и кълчене по време на „Байландо”. Така е било на първите „снесени протестни каракачанки” в Плевен и Стара Загора. Групичката на Краси Кукувицата успяла да оформи някакъв митинг за пред журналистите, благодарение точно на участието на хора от такива подлъгани организации, отзоваващи се искрено на бунт срещу ЕОН, а не на пиар шоу.
„Няколкостотин души с националния флаг и черно-червеното партийно знаме, се събраха пред старозагорския офис на енергийната компания ЕВН – България. Те бяха опънали огромен транспарант срещу бездушието и пасивността - „България гние – виновните сме ние”, писаха медиите в града на липите. Същата информация, заменяйки само Стара Загора с Пловдив, може да се използва и за отразяване на втория тур от поредицата на Краси Кукувицата. Новото му „снасяне в чужд полог” стана в неделя под тепетата. На същата стръв, объркация с ВМРО-НИЕ, бяха „уловени” стотина действително недоволни пенсионери и хора от граждански организации. Тъй като в неделя Каракачанов отмаря в ООД-покоите си, той беше пратил за протестен водач усърдния си помощник Джамбазки. Явно силите им даже да ксерокопират подобни протести не им стигат, той обяви на сборния пункт пред Паметника на Съединението, преди да се изтъпанчат пред неработещото в неделя Енерго, че това ще е последният от поредица протести, организирани от ВМРО- БНД в три последователни дни в три български града /Плевен, Стара Загора и Пловдив б.а./. Пускайки дезинформацията, че миналата година след масовите протести на организацията пред ДКЕВР, ЧЕЗ и ЕОН, както и пред самото Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, увеличението на цената на тока е останало минимално. Това е вярно, с премълчаното, обаче, съществено уточнение, че тогава в тези протести участваха именно по-голямата част от организациите, които напуснаха Каракачанов и учредиха ВМРО-НИЕ. Преди пловдивското му „яйцеснасяне” Краси Кукувицата изпрати молба до медиите да не бъдат отразявани действията на ВМРО-НИЕ, ако се присъединят към протеста. По думите му, всяко тяхно намесване в днешния протест щяло да бъде необективно, нечестно и заблуждаващо. Областният лидер на ВМРО-НИЕ Слави Георгиев в неделя сутринта научи от “Plovdivmedia” за митинга срещу ЕОН , който Каракачановци ще правят в Пловдив, както и за предупреждението за участие в него на хора на Петко Атанасов. „Че какъв е този протест в почивен ден! Кой ще ги чуе!? Ние, от ВМРО-НИЕ не гърмим по празни офиси на ЕОН, само заради пукотевицата!”, коментира пловдивският воевода.
 

Публикувана на
20 Март 2011 година





 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - CeANRVjOl
25.05.2011 00:48
TYVM you've sloved all my problems
цитирай
2. анонимен - tnIOzBmUSLVRZvq
25.05.2011 14:58
FefmJv <a href="http://impcxajcqahu.com/">impcxajcqahu</a>
цитирай
3. анонимен - ByAgbEGXaW
25.05.2011 19:13
tx9JfX , [url=http://uphjpcwzukdi.com/]uphjpcwzukdi[/url], [link=http://rehobcedzavj.com/]rehobcedzavj[/link], http://yhudivlhtkfe.com/
цитирай
4. анонимен - EOYtcgoyrZMeJNH
28.05.2011 17:33
iJmb5x <a href="http://oiynfrbaktkn.com/">oiynfrbaktkn</a>
цитирай
5. анонимен - EhJrnGpYdWYDzDg
31.05.2011 19:47
YtQcJw , [url=http://pdtezbntobsx.com/]pdtezbntobsx[/url], [link=http://yzmatktizyqh.com/]yzmatktizyqh[/link], http://uadiukvargde.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1693096
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031