Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2010 17:54 - От ВМРО признават за безспорен водач само Иван Михайлов
Автор: dodoiv Категория: Политика   
Прочетен: 4308 Коментари: 17 Гласове:
0



image 

 

До

всички структури на

ВМРО-БНД

 

 

 

ОТКРИТО ПИСМО

от градската организация в гр. Ямбол, младежката организация в гр. Ямбол,

общинската организация в гр. Елхово, градската организация в Сливен и градската организация в Нова Загора

 

 

 

 

              Скъпи братя и сестри!

              След проведеният нелегитимен конгрес на ВМРО – БНД, в желанието си за лично оцеляване, самоизбралият се Национален изпълнителен комитет /НИК/ системно и методично работи за унищожаването на партията,съсипва и унищожава бъдещето и злоупотребява със славното минало на една свещена за нас Организация. Организация, в чието име сме се заклели и работили десетилетия.

              Преди дни НИК в лицето на Костадин Костадинов безочливо заяви,че няма и не е имало структури на ВМРО-БНД в област Ямбол, заради подписката с искане за извънреден конгрес. Четиринадесет структури в областта бяха обявени за несъществуващи, структури които са излъчвали делегати на четири конгреса, имали са представители в Организационния съвет и НИК, които и в момента имат избрани кметове и общински съветници. Дори и в момента има избран член на Организационния съвет,който обаче по преценката на НИК не е член на ВМРО-БНД. В безсилието си  зам. председателят на ВМРО-БНД Костадин Костадинов е искал съдействието на кмета на Ямбол и лидер на ГЕРБ Георги Славов, за създаване на нова структура, уронвайки престижа на дългогодишни членове и ръководители на партията.

В следствие на действие и бездействие се стигна до частично разрушаване на Организацията в Сливенска област, имаше и преки намеси на бащата на Каракачанов – обявения отдавна за агент на ДС бивш депутат във Великото народно събрание Дончо Каракачанов за кадруване в структурата. Търсени бяхме само по време на избори, за да обслужваме поредното прилепване към някого.

              НИЕ ОБВИНЯВАМЕ НИК НА ВМРО - БНД В:

              1. Нежелание и страх от обединение, принасяйки в жертва ВМРО-БНД.

              2. Клиентелизъм и сриване на доверието във ВМРО-БНД до 0.01%.

              3. Заличаване на десетилетния труд на местните организации и членове на ВМРО посветили живота си на каузата.

              4. Превръщането на ВМРО-БНД в частна фирма на Красимир Каракачанов /агент Иван/.

              5.Пренебрегване волята на местните организации с нееднократно назначаване за служебни ръководства на лица чужди на ВМРО.

              6. Провеждане на хаотична политика насочена против дясното пространство и неадекватно реагиране на политическата обстановка с резултат провал на изборите.

              7. Липса на кадрова политика и отстраняване на несъгласните с Красимир Каракачанов.

              8. Обезсилването на Организацията ВМРО, спирането на вестник Македония и превръщането на фондацията в личен източник за приходи.

              9. Целенасочено, системно и съзнателно водене на ВМРО-БНД към политически провал.

            10. Проваляне на приватизационния фонд Мизия – Тракия – Македония.

            11. Практическо заличаване на ръководни органи на ВМРО – БНД и ръководене на партията от чужди сили и субекти.

 

ИМАЙКИ ПРЕДВИД ГОРЕИЗЛОЖЕНОТО, НИЕ

 

ЗАЯВЯВАМЕ:

 

              1. Разграничаваме се политически от ръководството на ВМРО-БНД.

              2. Заявяваме,че името на последният безспорен водач на Организацията е Иван Михайлов и всички други внушения са светотатство от страна на една недостойна личност.

              3.Оставайки в душите и сърцата си членове на ВМРО, запазваме организационната си цялост като местни структури и ще продължим да работим за идеите на нашите деди. Твърдо сме решени да превърнем Вярата, Морала,  Родолюбието и Отговорността в наше знаме.

              4.Скъпи братя и сестри, призоваваме ви да последвате нашия пример. Само така ще спасим честа на ВМРО и няма да допуснем използуването ни в нечисти политически игри.

 

 

              ДОЛУ НЕЛЕГИТИМНОТО РЪКОВОДСТВО НА ВМРО-БНД!

             

              БОГ ЗАБАВЯ, НО ВМРО - НЕ!

    

              ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!

 



Тагове:   михайлов,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. karavelov - Много думи и празнодумство от хора, ...
23.02.2010 19:29
Много думи и празнодумство от хора, вписали в списъка си извънреден конгрес, мъртви души!
Но вече не по Гогол, а по Бобия Ячев! :)
цитирай
2. dodoiv - Ела тука да те разведа по хората да ...
24.02.2010 07:08
Ела тука да те разведа по хората да видиш дали има мъртви души, лошото е, че сред вас повечето са зомбажи и хора дето нямат и един час трудов стаж, като вожда ви, айде със здраве да не обръщаме това пространство в място за крамоли
цитирай
3. анонимен - От Любен ДО karavelov
24.02.2010 07:55
Пич, ти от коя планета падавш бре, пиле шарено. Колко парички лапаш за да не ти се излиза от киберпространството и те мързи да дойдеш в сливенския регион, та да видиш как се правят събрания?
цитирай
4. анонимен - До karavelov от Станислав, Ямбол
24.02.2010 09:27
Какви мъртви души си измисляш? Подписката е направена от реални хора които с ЕГН и подпис са доказали кои са, за разлика от вашите фалшиви и измислени делегати на конгреса, които се оплакват че Каракачанов им обещал 50 лв., а им дал само по 10 лв. за присъствието им в залата. Чашка винце и два кебапа защо не им осугурихте поне, как може така, криза е, нахранете поне тези живи души :))))

Едва ли има смисъл да ти обяснявам повече Каракачаново орленце.
цитирай
5. анонимен - Мъртъфф до Гогол Каракачанов и некъф karavelov
24.02.2010 10:43
Аз искам да питам тия самопочитаеми и самовлюбени в какво огледало се гледат, че слагат своите грехове на гърба на тези, които са ви хранили? Тези хора, които обявихте за мъртви, работиха за вас само заради святата идея безплатно. Дори членовете на изборните комисии оставихте без вода. Как не ви е срам бре. Изумен и възмутен съм от безочието ви.
цитирай
6. анонимен - Сръбската агентура събуди стари призраци на Балканите
04.03.2010 12:18
20 години сръбската агертура необезпокоявано безчинстваше в България. Чалга мутренски групировки бясно ограбваха, развращаваха и унищожаваха българското население. Борците бяха изградени като паравоенни формирования на "българската полиция", която с думите: "Ние ги хващаме - те ги пускат" - подтикваше ужасените жертви да отидат да ги пази ВИС2. Всичко това беше взаимствано любимите на БСП сръбски събратя - от паравоенните формирования на сръбската полиция - Желько Ръжнятович - Аркан, (+ еничарската чалга). Целият бизнес на добре облечените бизнесмени е свързан с интернационалният им дълг да обслужват войната в Сърбия и да развращават и унищожават всичко българско в България. Наркотици, цигари, петрол и оръжие - кервани от бели робини - в служба на сръбското разузнаване. Борци - интернационалисти. Паравоенни формирования на комунистически милиционери които с омраза облякоха полицейските униформи. Бизнес. Оядени котараци от І-во, ІІ-ро, ІІІ-то и VІ-то управление на ДС, не направиха нито един доклад за влиянието на войната в съседна Сърбия и сръбските разузнавателни служби в България. Нали всички тях червеното знаме роди ги. След 10 годишна война Сърбия е в по-добро финансово-икономическо състояние от дупедавците - интернационалисти.
ВМРО Иван Михайлов никога нямаше да допусне това да се случи.
Кой е Красимир Каракачанов? Македонец ли е той? Българин ли е той? Ако не е македонец какво прави в македонска организация? Ако е българин защо допусна чалга-борците да потопят България в кръв и лайна? Явно не е нито македонец, нито българин! Тогава какъв е - ескимос? Ръководител на ВМРО - Ескимоси? Или на ВМРО(об) - ръководено 1934 г. от председателя на Коминтерна Г. Димитров. ВМРО(об) което беше ударният юмрук на Коминтерна на Балканите! ВМРО(об) което създаде така наречената Македоно-помашка нация измислена от Коминтерна. ВМРО(об) което 1945 г. вкара сръбската "ДС" в Пиринско за да преследват и избиват заедно семействата на членове на ВМРО Иван Михайлов.
цитирай
7. анонимен - LsUINLJShZIdAPRdPoU
25.05.2011 10:43
Glad I've finally found seomthing I agree with!
цитирай
8. анонимен - CSEHVLEwkLCrFg
25.05.2011 15:28
e4OMOt <a href="http://ogrixgzjtlgb.com/">ogrixgzjtlgb</a>
цитирай
9. анонимен - njBObNvv
25.05.2011 16:14
Now I feel suptid. That's cleared it up for me
цитирай
10. анонимен - OfKvbkvPQqQ
25.05.2011 21:19
Great cmmoon sense here. Wish IВ’d thought of that.
цитирай
11. анонимен - jZSEGgRkbJN
26.05.2011 13:57
5UkD8z <a href="http://jrjyhycnwsdh.com/">jrjyhycnwsdh</a>
цитирай
12. анонимен - ocCExKkuu
26.05.2011 18:30
feZcOv , [url=http://nskgpmdgumcq.com/]nskgpmdgumcq[/url], [link=http://vgoymmsigpjv.com/]vgoymmsigpjv[/link], http://zxjzamclubde.com/
цитирай
13. анонимен - wSDyKBybEr
26.05.2011 19:52
QKTti5 , [url=http://kdoxbazbmtvn.com/]kdoxbazbmtvn[/url], [link=http://jjpxmogbeqhy.com/]jjpxmogbeqhy[/link], http://lrxyofthveou.com/
цитирай
14. анонимен - gOMPbzER
28.05.2011 16:38
BNMGqy <a href="http://fdnlqcedxemo.com/">fdnlqcedxemo</a>
цитирай
15. анонимен - hLiGgktFmMC
28.05.2011 18:52
puzulM <a href="http://ilukulvweceg.com/">ilukulvweceg</a>
цитирай
16. анонимен - SGzhLhBPUVLOckM
31.05.2011 19:23
a6bunh , [url=http://hrceodbwirwv.com/]hrceodbwirwv[/url], [link=http://xerspekoqlst.com/]xerspekoqlst[/link], http://evcxoeddqaun.com/
цитирай
17. анонимен - UULruxkogT
01.06.2011 13:44
CKciNx , [url=http://aionyiqiehwt.com/]aionyiqiehwt[/url], [link=http://zmbnzwwhmzgy.com/]zmbnzwwhmzgy[/link], http://cfmlyicheahw.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1699122
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930