Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2011 07:54 - Дело за протест срещу Заличителя
Автор: dodoiv Категория: Политика   
Прочетен: 2234 Коментари: 0 Гласове:
0



Сливенският административен съд ще гледа днес от 11. 45 ч. дело срещу кмета на Сливен, който се опитва да забрани протест. Делото е образувано по жалба на организаторите от ВМРО – НИЕ. Заличителят на европроекти, отбори, градове и дървета
image
заяви в официален документ до организаторите, че не е съгласен с протеста и блокадата на главния път Бургас – София в района на село Тополчане и кв. Речица с аргумента, че отговаря за реда и сигурността, а те щели да бъдат нарушени, ще бъде затруднен трафика и ще се създаде хаос. Организаторите заявяват, че при създадената добра организация и стиковка с органите на реда затрудненията за летовниците няма да бъдат големи и те ще направят само леки отклонения, за да се „възхитят” на улиците в Сливен и липсата на такива в „Речица”.

Заличителят се опитва да осуети протест, в който ще участват различни партии и граждани. От какво ли се страхува галеникът на съдбата и царят на политическите чадъри - сигурно от народната любов.

В неделя от 16 часа в протеста ще участват Съюз за Сливен, ПП АТАКА, членове на БСП, други партии и много граждани. За тях е осигурен и транспорт, който ще тръгне от 15 ч. от паркинга на БИЛЛА.

„Кметът се е аргументирал  с това, че ще създадем затруднения на трафика, а ние точно това целим. Този трафик от морето да премине през Разкопания град, както много хора вече наричат Сливен, за да видят до какво доведе управлението на ГЕРБ и до какво доведе сегашното управление на Сливен. Заложници на лични интереси в един европроект, който стигна до ОЛАФ и до Европейската комисия, където се разследва и това накара МОСВ в собствения си сайт да напише, че спира временно водния проект на Сливен, поради съмнения за корупция. В Административен съд, оспорваме това решение на кмета, за да проведем протеста така, както е планиран. Ще бъде блокиран пътя на разклона за Тополчане и до сливенския квартал „Речица”, в който трябваше да бъдат усвоени 7,5 млн. за канализация, която вече два мандата не се изгради. Протест ще има! Организационния комитет ще вземе решение кой е най-правилния начин за провеждането му, защото не искаме да влизаме в пряка конфронтация с органите на реда или да заобикаляме закона. Явно г-н кмета се е поуплашил”, заяви вчера пред медиите в Елхово кандидатът за кмет на ВМРО – НИЕ Доброслав Иванов.

В края на предишния си мандат лично Заличителят запуши пътища и изкара излъганите жители на „Речица” на протест пред сградата общината, без да спазва никакви измислени зони за сигурност. Заличителят изкара и спортисти, чистачи и общински служители да дюдюкат пред сградата на сливенския съд, докато гой гледаше мярката за отстраняването му от длъжност.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dodoiv
Категория: Политика
Прочетен: 1699174
Постинги: 610
Коментари: 1598
Гласове: 991
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930